Adres

Archangelkade 30b

1013 BE Amsterdam

Social

Fb

/

In

Our storyhear hear

About

Wij zijn Popcorn Stories, een creative agency voor goede doelen en merken of organisaties die goed doen. Wij bedenken én produceren campagnes, films en animaties. Vanuit een human interest point of view. Menselijk, kwetsbaar en met emotie. Dat doen we om te ontroeren, te inspireren, en, als het even kan, de wereld een stukje mooier te maken.

Of het nou een tv commercial, animatie, fotoshoot, livestream, podcast of videoproductie is. Samen gieten we jouw verhaal in de juiste vorm.

HelloFresh, Tony's Chocolonely, Meride, 113 Zelfmoordpreventie, Slachtofferhulp en Nationaal Ouderenfonds gingen je al voor.

VOOR AGENCIES
We werken ook graag samen met andere agencies in de rol van productiepartner. Ligt er al een creatief concept? We denken graag mee hoe we dit concept productioneel het beste kunnen neerzetten en hiermee zoveel mogelijk impact maken bij de doelgroep.

Wil jij ook een eigen Popcorn Story? Geef ons dan een belletje op 020 215 70 62 of mail naar koffie@popcornstories.nl

Our team

Bevlogen editor met absoluut gehoor en het hart op de juiste plek. Strenge papa van 'office dog' Rosie. Kan zomaar emotioneel worden van een heerlijke vega lunch.

Philipe

Editor & Sound designer

Perfectionist pur sang. Meet zijn koffie af met een precisie weegschaaltje. Neemt bijna nooit selfies, behalve dan met zijn matte box. Dan wel. Vindt dat er meer aandacht moet komen voor kinderen die opgroeien in armoede.

Menno

Chief Operating Officer | Director

Groot talent uit Gent. Strooit met woorden als frigo en chaud tijdens de lunch. Een groot mysterie. Heeft als missie om alle zielige zwerfhonden in Europa te adopteren en onder te brengen in haar eigen knusse hondenasiel.

Amélie

Junior Creative

Trotse founder. Denkt in concepten. Schaamt zich niet voor zijn 'Lord of the Rings' tattoo. Vind het belangrijk dat er meer aandacht komt voor de mentale gezondheid van mensen en wil het taboe rondom suïcide doorbreken.

Michan

Managing Director | Executive Producer

Keyframe Koning. Trotse initiator van push up o'clock. Wil dat er meer aandacht komt voor de politieke situatie en de misstanden rondom Tibet.

Max

Motion Graphic Designer

Teken tablet tovenaar. Werkt het liefst tussen 9 en 5. In de nacht. Hoopt dat de politieke situatie in Iran snel verandert, zodat de inwoners zich kunnen gedragen zoals ze zelf willen.

Roya

Designer

Altijd bezig met het perfecte plaatje. Kampt daarnaast met een tosti en mayo verslaving. Heeft tijdens zijn reis om de wereld kennis gemaakt met de gastvrijheid van verschillende culturen. Hoopt dat Nederland in de toekomst een veilig toevluchtsoord is voor de mensen die dat nodig hebben.

Frits

Creative | Film Director

Beste regelaar van de Houthavens en omstreken. Heeft een poster van Greta Thunberg boven haar bed hangen. Activist op het gebied van vrouwenrechten en hoopt dat er een tijd komt waarin de LHBTI community zich helemaal vrij over de aarde kan bewegen.

Erin

Account | Projectmanager

Een schat ervaring. Struint in het weekend het liefst in Rick & Morty ondergoed door zijn wilde tuin. Maakt zich sterk voor lokale doelen in zijn eigen buurt in Amsterdam Noord.

Edgar

Creative | Copy

video
photography
animation
copywriting
advertising
campaigns
branding
podcasting
what we deliver

Missie

0 k

van
250k

target

De komende 10 jaar willen we zoveel mogelijk unieke en bijzondere verhalen vertellen. Daarnaast willen we in deze periode €250.000, in geld of in middelen, schenken aan doelen, bedrijven, mensen of initiatieven die wij waardevol en belangrijk vinden.

HelloFresh, 113 Zelfmoordpreventie, Tony's Chocolonely, FunX, Greenchoice, Nationaal Ouderenfonds, Altrecht GGZ, Gemeente Amsterdam,  Provincie Noord Holland, Gemeente Haarlem, Eigen Haard, Ymere, Onepush, Leefkringhuis, Newcraft, A'DAM Toren, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Slachtofferhulp Nederland, Vervoerregio Amsterdam, Gemeente Zaanstad, Jeugdzorg Nederland, Antea Group
name-dropping

Our stories