Adres

Asterweg 17a12

1031 HL Amsterdam

Social

Fb

/

In

Our storyhear hear

About

Wij zijn Popcorn Stories, een creative film agency. We vertellen verhalen die ertoe doen, verhalen die raken én harten veroveren. Het liefst vanuit een human interest perspectief: menselijk, kwetsbaar en met emotie.

We denken graag mee om jouw verhaal op een unieke en betekenisvolle manier vorm te geven. Of het nou een TV commercial, YouTube Serie of brandvideo is: we make it pop. Ook een Popcorn Story voor jouw bedrijf? Bel ons op 020 215 70 62 of mail naar koffie@popcornstories.nl

VOOR AGENCIES
We werken ook graag samen met andere agencies in de rol van productiepartner. Ligt er al een creatief concept? We denken graag mee hoe we dit concept productioneel het beste kunnen neerzetten en hiermee zoveel mogelijk impact maken bij de doelgroep.

Our team

Bevlogen editor met absoluut gehoor en het hart op de juiste plek. Strenge papa van 'office dog' Rosie. Kan zomaar emotioneel worden van een heerlijke vega lunch.

Philipe

Editor & Sound design

Perfectionist pur sang. Meet zijn koffie af met een precisie weegschaaltje. Neemt bijna nooit selfies, behalve dan met zijn matte box. Dan wel. Vindt dat er meer aandacht moet komen voor kinderen die opgroeien in armoede.

Menno

Partner | Film Director

Trotse founder. Denkt in concepten. Schaamt zich niet voor zijn 'Lord of the Rings' tattoo. Vind het belangrijk dat er meer aandacht komt voor de mentale gezondheid van mensen en wil het taboe rondom suïcide doorbreken.

Michan

Partner | Executive Creative Producer

Teken tablet tovenaar. Werkt het liefst tussen 9 en 5. In de nacht. Hoopt dat de politieke situatie in Iran snel verandert, zodat de inwoners zich kunnen gedragen zoals ze zelf willen.

Roya

Designer

video production
photography
motion graphics
online advertising
post production
sound / podcast production
what we deliver

Missie

0

van
250k

target

De komende 10 jaar willen we zoveel mogelijk unieke en bijzondere verhalen vertellen. Daarnaast willen we in deze periode €250.000, in geld of in middelen, schenken aan doelen, bedrijven, mensen of initiatieven die wij waardevol en belangrijk vinden.

HelloFresh, 113 Zelfmoordpreventie, Tony's Chocolonely, FunX, Greenchoice, Nationaal Ouderenfonds, Altrecht GGZ, Gemeente Amsterdam,  Provincie Noord Holland, Gemeente Haarlem, Eigen Haard, Ymere, Onepush, Leefkringhuis, Newcraft, A'DAM Toren, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Slachtofferhulp Nederland, Vervoerregio Amsterdam, Gemeente Zaanstad, Jeugdzorg Nederland, Antea Group
name-dropping

Our stories