Adres

Asterweg 17a12

1031 HL Amsterdam

Social

Fb

/

In

HelloFresh

HelloFresh van ’t Land

Wij deden:

concepting

productie

video

fotografie

De uitdaging

De maaltijden van HelloFresh verovert Nederland in een razend tempo. De groenten in jouw box komen vrijwel allemaal rechtstreeks van het land, bij voorkeur van Hollandse boeren. Daarom trokken we het land in om vier verschillende portretten te schieten van leveranciers. Voor de serie bedachten we de titel HelloFresh van ’t Land.

Het idee

HelloFresh maakt veel gebruikt van lokale suppliers. Tijd om deze een mooi podium te geven. Samen met presentatrice Florien van Zomeren maakten we een reis door Nederland, langs de verschillende leveranciers. In de video’s geven we inzicht in de werkwijze en productie en geven we kijkers een goed beeld van de reis die het eten aflegt voordat het in de box belandt.

Resultaat

We maakten 4 portretten + 4 verschillende social versies per video en schoten daarnaast ook nog wat extra fresh foto's voor de socials.

De portretten worden gedeeld via de verschillende social kanalen van HelloFresh. Gebruikers kunnen straks via een QR code op de receptkaart precies zien waar een ingrediënt vandaan komt.

Our stories